אני ? אתה בטוח ?
מאת חנית כהן | נשלח 18.02.2007 | נושאים כללי
קיבלתי את הדוא”ל הבא:
Hi dakar,
I would like to add you as a co-author of my MyBlogLog community below:Blog/Site: BlogMemes (http://www.blogmemes.be)
MyBlogLog community: http://www.mybloglog.com/buzz/community/BlogMemes_Belgium/Your MUST click on the link below to accept this request:
http://www.mybloglog.com/buzz/add_author_conf.php
Thanks,
Blogmemes_Belgium
ישר הוחמאתי מאד - כי מישהו חושב שאני מסוגלת לתחזק עוד משהו חוץ מאשר את החור הקטן שלי, וקפצתי לראות במה מדובר …
הבלוג הרלוונטי הוא בלגי, ודובר צרפתית.
הייתי מניחה שלפני שאתה מצרף מישהו להיות כותב-שותף בבלוג אתה טורח להכיר אותו (לא במקרה שלנו) ולראות האם הוא מתאים.
אבל גם אם אתה לא בררן במיוחד (למשל אני), נראה לי בסיסי לראות אם הוא יודע לכתוב בשפה בה כתוב הבלוג.
או בקיצור - אני לא יודעת צרפתית.
נהניתם מהפוסט ? כדאי להרשם לעדכוני RSS ולקבל הכל ישירות.
שמי חנית כהן, אני בת 32 ואשת מחשבים משנת 93.


גמני קיבלתי מאותו בלוג בדיוק. ספאם 2.0? merde.
המממ אכן ספאם…היא פשוט הפציצה בהודעה הזו את כל גולשי האתר על מנת לקבל קהילה גדולה שכולם ייכנסו אליה….
בדיוק אתמול פתחתי על המחשב של סבתא שלי חשבון באיזה עיתון בלגי כדי שתוכל לקרוא כתבה שכללה ראיון איתה (סיפור משפחתי ארוך ולא כל כך רלוונטי גם אם מאוד מעניין). כשגיליתי הבוקר את המייל הזה אצלי הייתי בטוח שזה קשור איכשהו, ושמישהו בבלגיה סורק את רשימת המצטרפים למנויי האתר, מסתבר עכשיו שזה אפילו יותר גרוע ומגוחך מזה.
כן, זה היה דיי ברור שמדובר בספאם.
ועדיין העסק משעשע אותי ברמות חדשות
גם אני. ספאם אינדיד
אפילו כספאם, זה הזוי ומוזר ביותר.
רואה למה MBL זה פויההההה?
אופס, גם אני קיבלתי, הם אומרים שישנה פירצת אבטחה שעדיין לא טופלה וזה לא אותה Blogmemes_Belgium
התמימה שלחה (אבל יש לה המון שותפים)..
מיד ביטלתי עצמי ב MBL ובעוד מקום חשוד ..
ואללה
נחמד שבאת לומר שלום, כבר מזמן חשבתי שאם אנחנו חולקות שם אולי כדאי שנפתח איזו מערכת יחסים בלוגית הדדית 

אני גם שוקלת לבטל את MBL, מאידך אחרי שנגמלתי סופית מסטטיסטיקות - זה התוסף היחיד שנותר לי. וכיף לי לראות את המבקרים פה וככה
השארת תגובה